VanRoey.be

VanRoey.be, uw strategische ICT-partner

VanRoey.be is een award winnende ICT-onderneming die binnenkort 25 jaar bestaat. Wij volgen de razendsnelle technologische ontwikkelingen voor u op de voet op en vertalen ze in strategisch voordeel. Wij bieden u een weloverwogen portfolio van oplossingen waarvoor we ons maximaal laten certifiëren. Vier pijlers staan centraal: security, cloud, mobile en applications.

We bieden u de stabiliteit, snelheid en persoonlijke aanpak van een KMO, gecombineerd met doorgedreven expertise en kwaliteit.

Hebben hackers uw KMO in het vizier?

De tijd dat alleen grote ondernemingen het slachtoffer werden van hackers is voorbij. Zij hebben geïnvesteerd in technologie om hun data te beschermen. Cybercriminelen richten hun pijlen vandaag op KMO’s. Met de meest geavanceerde technieken. Cybersecurity laat u best aan experts als VanRoey.be over.

ICT is te belangrijk om alleen aan uw ICT’er over te laten!

ICT mag dan voor eindgebruikers veel eenvoudiger geworden zijn, de achterliggende structuren werden complexer. On premise, in the cloud of hybride? ICT moet verder gaan dan techniek, ICT moet uw bedrijfsdoelstellingen ondersteunen. Wij bieden u die ondersteuning, in de serverroom, op de werkvloer en in de boardroom. 24 op 7. Onze engineers for rent, service managers en strategische consultants brengen ervaring binnen die afgetoetst werd in honderden andere KMO’s.

Bent u klaar om uw klanten online te betoveren?

Klanten zoeken vandaag eerst online. Zij krijgen u en uw producten, diensten en oplossingen dus eerst via hun smartphone, tablet of portable te zien. Wanneer ze u contacteren of uw winkel bezoeken, weten ze al wat ze willen. Met de oplossingen van VanRoey.be slaagt u er in uw klanten online te overtuigen en aan u te binden.

Meer informatie vindt u op www.vanroey.be