Zumtobel is gastheer voor Unizo en Igemo

energieEnergie blijft één van de belangrijkste uitgaven van een ondernemer. Ondernemers worden momenteel overspoeld met aanbiedingen rond goedkopere energie en energiebesparing en zien vaak door het bos  de bomen niet meer.

Unizo werkt in het iSave-project samen met intercommunale Igemo om KMO’s te begeleiden bij energiebesparing. In dit kader organiseren Unizo en Igemo op 26 november bij Zumtobel Lighting Benelux in de Industriezone Puurs 442 een bijeenkomst waar UNIZO-energieadviseur Michel Van Gorp zal antwoorden op alle concrete vragen rond energiebesparing en een analyse zal maken van de energiefacturen van de bedrijven. “Het event heeft plaats bij Zumtobel omdat we een locatie zochten die een link heeft met energie(besparing)”, aldus Kristof Thijssens,  directeur belangenbehartiging van Unizo Antwerpen. “Zumtobel is een zeer mooi bedrijf dat ideaal past bij het thema.”

De bijeenkomst begint om 16 uur met een doorlichting van de energiefactuur door energie-adviseur Van Gorp. Daarna houdt Benjamin De Bruyn van Factor 4 een uiteenzetting over het besparen van energie met weinig of geen investeringen en met een gegarandeerd resultaat via iSave. Tenslotte volgt een netwerkdrink.

Deelname is gratis maar inschrijven is verplicht. Ondernemers die een analyse willen van hun energiefactuur, moeten deze factuur meebrengen.

Deelnemende bedrijven ontvangen gratis de Unizo-adviesgids 50 tips om energie te besparen!