MECHELEN/BONHEIDEN – In Zicht Gordijnen & Blinds, de zaak die zopas opende in de Mechelse Goswin de Stassartstraat 19, worden de krachten van twee zaken uit de streek gebundeld: Zicht Gordijnen & Blinds uit Bonheiden en AV-Solutio uit Putte.

“Onze zaak is een fusion van twee vooruitdenkende bedrijven”, zegt zaakvoerder Kurt Lauwens. “Zicht Gordijnen & Blinds is reeds negen jaar actief vanuit Bonheiden. Wij brengen betaalbare raamdecoratie, netjes op maat gemaakt. Mijn collega Bart Geens van AV-Solutio is van een éénmanszaak elektriciteitswerken doorgegroeid naar een toonaangevend bedrijf met een passie voor slimme integratieoplossingen mbt Smarthome, audio/video, verlichting en camerabewaking.”

Beide bedrijven delen al twee jaar een stand op de Wonen-beurs in de Nekkerhal en zullen daar opnieuw vertegenwoordigd zijn op Wonen2018.

Complementair

“Vermits onze producten en diensten complementair zijn, kwam het idee in ons op om een gemeenschappelijke voet aan grond te krijgen intra muros en met privé parkings voor onze klanten. De Goswin de Stassartstraat is één van de upcoming streets in Mechelen, gelegen aan de uitvalsweg van de binnenstad naar de kleine ring. Bezoekers van de centrumparkings zullen bij het uitrijden van de binnenstad ons pand voorbijrijden.”

In de nieuwe zaak werd een belevingsruimte ingericht waar aan de klanten wordt getoond hoe de producten van beide bedrijven naadloos samen kunnen worden toegepast. “Wanneer oplossingen voor sfeer (gordijnen & blinds) en comfort (audio/video, smarthome en verlichting) met elkaar worden gecombineerd, kunnen wij voor elk renovatie- of nieuwbouwproject de oplossing aanbieden van A(V-Solutio) tot Z(icht Gordijnen & Blinds). Wij proberen steeds het gewone bijzonder te maken.”