Aan de Liersesteenweg 190 in Heist-op-den-Berg opent op 13 mei de zeventiende Sleeplife-winkel. Bert De Kepper, drijvende kracht achter interieurzaak Puur Wonen in Putte, stelde de locatie waar vroeger zijn meubelzaak DKM-meubelen gevestigd was, ter beschikking van zijn zoon Artuur De Kepper. Deze jonge ondernemer zal de zaak met slaapcomfort runnen.

De nieuwe Sleeplife-vestiging bevindt zich aan het rondpunt Heist-Goor. Artuur De Kepper werkt hier het beproefde slaapconcept uit. “We bieden slaapmode en slaapcomfort in een kader dat tegelijk erg professioneel én persoonlijk is. Wie een bezoek brengt aan een Sleeplife-winkel wordt individueel begeleid naar het slaapsysteem dat het beste bij hem of haar past. Van de geschikte lattenbodem, boxspring, matras en beschermer tot het juiste dekbed of kussen. Een ruim assortiment beddesign en bedtextiel maken het aanbod compleet. Naast onze eigen collectie slaapoplossingen zijn we eveneens exclusief verdeler van Ergosleep, een slaapsysteem dat individueel afgestemd wordt op het slaapprofiel van de slaper.”

De zaak wordt op zaterdag 13 mei officieel geopend door Luc Vleugels, burgemeester van Heist-op-den-Berg.

Dit is de eerste Sleeplife-winkel in het arrondissement Mechelen. “Met deze nieuwe zaak willen wij de Heistse ondernemersgroep versterken en ons lokaal verankeren”, zegt Bert De Kepper.