Zes Mechelse zaken bij 100 beste Vlaamse hotspots

noenDe populaire hotspotwebsite www.newplacestobe.com gaat voor het eerst offline met het zopas verschenen boek New Places To Be – The 100 best hotspots to eat, drink and sleep. Dit boek bundelt de 100 beste en hippe adressen in Vlaanderen en Brussel, en Mechelse zaken horen daar uiteraard ook bij.

De samenstellers van het boek selecteerden maar liefst 6 adressen in de Dijlestad. Zo beschrijven ze die Mechelse Places To Be:

Noen (op de Leermarkt): “Voor een lekker ontbijt, een lunch, smoothie of dessert in een strak kader ben je hier aan het juiste adres.”

Il Cardinale (op de Wollemarkt): “Zij introduceerden de gourmethamburger in hip Mechelen. Hallelujah!”

M-Eatery (op het Koning Albertplein): “Liefhebbers van gegrild vlees of gegrilde vis mogen in hun handjes wrijven want de eerste meatery van Mechelen is een feit.”

Als ik mijn ogen toedoe, ben ik in Honoloeloe (op de Grote Markt): “Waarschijnlijk de leukste en de langste naam voor een zaak in Vlaanderen (…) Een verrassende bier- en lunchbar met ook zoetigheden van BAKED.”

Peloton de Paris (in de Hoogstraat): “Hier is jouw fiets de eregast, terwijl jij jezelf verwent met een frisse pint, een heerlijke koffie of een uitgebreid ontbijt tijdens het weekend.”

Bar Marie (in de Stationsstraat): “De kantoren van Sanoma Magazines kregen hun eigen magazinebar en je kan er eten, vergaderen of koffie drinken. De bar werd zoals de rubrieken van een tijdschrift ingedeeld in zones: van de Gossip zone over DIY tot Home.”