Zehnder versterkt managementteam

donckMichel Donck is de nieuwe sales & country manager van Zehnder Group Belgium N.V. uit Mechelen. Het bedrijf is gespecialiseerd in ventilatie, designradiatoren en luchtzuiveringssystemen.

Michel Donck heeft al meer dan dertig jaar ervaring in de sector. Hij begon zijn loopbaan in 1982 bij Saunier Duval, waar hij van marketing assistent doorgroeide tot commercieel directeur. In 1995 werd Donck bij Saunier Duval benoemd tot algemeen directeur in België. In 2001 werd hij aangesteld als country manager bij Vaillant Group in België. Van 2010 tot februari van dit jaar werkte Donck als international sales & marketing director bij ACV.

Met de aanstelling van Michel Donck investeert Zehnder Group Belgium verder in een versterkte positionering van het bedrijf als marktleider in zijn sector.

“Als Sales & Country Manager zal ik, gedreven vanuit mijn passie voor service en mijn ervaring in het domein van verwarming, ventilatie en koeling, samen met mijn team werken aan de verdere groei en het versterken van de marktpositie van Zehnder Group in België”, aldus Michel Donck.