HOMBEEK – De Gentse vastgoedontwikkelaar Zabra Real Estate begint in Hombeek aan de bouw van Waterberg, een modern nieuwbouwproject met 66 woningen en 28 appartementen.

De eerste steen van het project wordt gelegd op 30 juni. De woningen en appartementen worden opgetrokken in een groene omgeving aan de Eglegemvijver. Het project wordt gepromoot met de slogan Wonen waar het altijd vakantie is. In de buurt zijn immers heel veel recreatiemogelijkheden: niet alleen op het water (zeilen, surfen…) maar je kunt er ook tennissen en hockeyen.

De grote trekpleister van de rustige, aangename buurt is de 36 hectare grote recreatieplas Eglegemvijver”, waar volop watersporten kunnen worden beoefend. Voor tennis en hockey kan je in de onmiddellijke omgeving terecht bij KMTHC, de op één na grootste sportclub in Mechelen.

Bij het ontwerp van de woningen en appartementen is veel aandacht besteed aan het creëren van een stijlvolle leefomgeving. De tijdloze interieurinrichting gaat gepaard met ergonomisch comfort.

Mechelen is ideale stad

De projectontwikkelaar prijst bij potentiële eigenaars de troeven van Mechelen aan: de ideale stad om te leven met alles binnen handbereik, en centraal gelegen tussen grootsteden Antwerpen en Brussel die bereikbaar zijn na 20 minuten rijden via de E19.

“Hierdoor vormt Mechelen een ideale uitvalsbasis voor mensen die kwalitatief willen wonen, werken en winkelen. Scholen, handelszaken en tal van andere voorzieningen bevinden zich in de directe omgeving, en creëren zo de ideale woonomgeving voor zowel jonge gezinnen en medioren als senioren.”