vanroeyYenthe Van Ginneken, technisch consultant Odoo voor VanRoey.be met kantoor in Mechelen, heeft in Louvain-la-Neuve de Worldwide Best Contributor Award in ontvangst mogen nemen. Dat gebeurde op de jaarlijkse Award Ceremony van Odoo. Van Ginneken won deze prestigieuze prijs dankzij zijn enthousiaste en professionele bijdragen aan het Open Source-platform. De award is een teken van appreciatie voor één van de 1.500 actieve leden van de Odoo-community die door het ontwikkelen van modules Odoo continu verrijken.

Pat Van Roey, General Manager: “Yenthe Van Ginneken is een heel gedreven kerel in het applications team van VanRoey.be. Hij kent Odoo als geen ander en stelt zijn kennis zo ten dienste van de vele Odoo-klanten van VanRoey.be zoals Be-Trans, Kooktijd, de Wieltjeshoeve en Ravago. Opvallend is dat hij zijn kennis ook continu deelt met andere Odoo ontwikkelaars via een blog. Geen wonder dus dat hij door Odoo genomineerd werd voor de Best Contributor Award uit de meer dan 100 partners van Odoo over de hele wereld. Proficiat Yenthe!”

Yenthe Van Ginneken beschouwt de award als een groot compliment: “Het is fijn om vast te stellen dat mijn bijdrage door Van Roey, de Odoo-community én nu ook door Odoo zelf gewaardeerd wordt,” zegt Van Ginneken. “Ik schrijf tutorials over het instellen en configureren van zaken in Odoo, ‘Odoo made easy’. Het is een technische blog die maandelijks door meer dan 12.000 developers uit de hele wereld gelezen wordt.”

Odoo, opgericht in 2005 door Fabian Pinckaers onder de naam OpenERP, is een makkelijke alles-in-één management software, een open-source suite van geïntegreerde business applicaties actief geprogrammeerd, ondersteund en georganiseerd door het Belgische ODOO SA. Het omvat honderden geïntegreerde zakenapps: CRM, Accountancy, Voorraad, Marketing, e-Commerce, Projectmanagement, HR, MRP, etc. Vandaag behoort Odoo bij de snelst groeiende business softwarebedrijven in de wereld. Het bedrijf telt wereldwijd meer dan 250 werknemers en activiteiten in 3 continenten en 120 landen.

De blog van Yenthe Van Ginneken kan geraadpleegd worden via http://www.odoo.yenthevg.com.