Digitaal agentschap Yellowleaf uit Wiekevorst, gespecialiseerd in webdesign en online marketing, is door Voka-Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland bekroond tot meest beloftevolle studentenonderneming. Oprichters Vincent Scheltjens en Jeroen Audenaert van Yellowleaf zitten in hun derde Bachelor Handelswetenschappen. Yellowleaf was in januari nog Starter van de Week op Made in Mechelen.

De winnende studentenonderneming biedt bedrijven een totaalpakket aan voor al hun digitale communicatie om zo een sterkere online identiteit op te bouwen. “Jeroen en Vincent vormen een gedreven team en halen contract na contract binnen. Weinig jonge bedrijven bereiken op zo’n korte tijdspanne na de opstart een grote vooruitgang op verkoopsvlak. Door hun groter wordend klantenbestand zijn ze al op zoek naar de eerste medewerkers. En alleen al voor dat feit verdienen zij deze prijs”, zegt Melanie Nolens, startersadviseur voor Bryo bij Voka – Kamer van Koophandel.

“We zijn bijzonder trots dat we deze award in de wacht hebben gesleept”, zeggen Jeroen en Vincent. “Toen we een jaar geleden startten met Yellowleaf, hadden we nooit verwacht dat we op zo’n korte tijd zo ver zouden geraken. Dit zou nooit gelukt zijn zonder de ondersteuning en het advies van Bryo. In de eerste plaats willen we onze klanten en partners bedanken die ons het afgelopen jaar hun vertrouwen gaven en ons steunden.”

Meer nieuws over starters vindt u op onze overzichtspagina.

Wilt u onze Starter van de Week worden? Mail ons op redactie@madeinmechelen.be.