Xirrus bundelt krachten met Deltalink

overnameXirrus, een toonaangevende leverancier van krachtige draadloze netwerken, heeft een distributieovereenkomst afgesloten met Deltalink, de Value Added Distributor uit Sint-Katelijne-Waver die gespecialiseerd is in IP-, netwerk- en beveiligingsoplossingen in België en Luxemburg. De overeenkomst houdt in dat Deltalink toegang krijgt tot de softwaregestuurde wifitoegangspunten met hoge densiteit en de cloud management tools van Xirrus. Daarnaast kan Xirrus gebruikmaken van de technische expertise, de distributie know-how en de brede waaier van professionele IT- en telecomresellers van Deltalink.

Xirrus koos voor Deltalink vanwege zijn brede kanaalbereik, gespecialiseerde lokale kennis, dienstverlening met toegevoegde waarde en expertise in netwerken en IP-technologie. Dankzij Deltalink kan Xirrus zijn marktaandeel in de regio BeLux vergroten, omdat het zijn assortiment kan introduceren bij een veel grotere groep resellers.

“Als gespecialiseerde distributeur van netwerk- en IP-oplossingen zien we met eigen ogen de behoefte aan een sneller, betrouwbaarder en flexibel wifinetwerk bij de bedrijven van onze doelmarkten”, zegt Johan Cools, Sales Manager bij Deltalink. “Door met Xirrus samen te werken, kunnen we tegemoetkomen aan deze behoefte en onze portfolio van connectiviteitsoplossingen verder uitbreiden.”

“Onze samenwerking met Deltalink is een mooi voorbeeld van de groeikansen voor Xirrus in Europa”, aldus Ramón Hemelrijk, Regional Sales Director bij Xirrus. “Deltalink is een innovatieve distributeur met toegevoegde waarde die expertise in netwerken en IP combineert met bestaande channel partnerships. Zo kunnen we op ons elan doorgaan en ons marktaandeel uitbreiden.”