XC90 voorgesteld bij Vermant NV

XC90Bij Vermant NV werd het nieuwe paradepaardje van Volvo voorgesteld: de XC90.

“Nieuw betekent in dit geval echt het begin van een nieuw tijdperk”, aldus gedelegeerd bestuurder Guy Vermant. Het grote aantal genodigden op de Scandinavian Luxury Night was enthousiast over deze nieuwkomer in het Premium segment.

Zowel architectuur, design, motorisatie als multimediasystemen werden volledig herbekeken en aangepast aan actueel geldende normen en trends voor de constructie van de XC90. Zo levert de T-8 twin engine versie met plug-in hybrid technologie maar liefst 400 pk met slechts 49 gr CO², waardoor hij 100% fiscaal aftrekbaar is.

Bovendien werd de wagen bekroond met een van ’s werelds belangrijkste productdesignprijzen, de Red Dot Best of the Best Award. Het design is het resultaat van de nieuwe Scalable Product Architecture (SPA), wat de basis vormt voor alle toekomstige Volvo modellen. Ook binnenin werd de nieuwe XC90 gerestyled. Het werd een sereen interieur met luxueuze afwerking  en een kwalitatieve geluidsinstallatie.

Guy Vermant is er van overtuigd dat deze nieuwkomer door zijn uitstraling en prestaties zonder probleem de strijd kan aanbinden met andere gevestigde waarden uit het Premium segment.

Wie de XC90 wil komen bekijken en testen, kan terecht bij één van de drie vestigingen van Vermant NV in Mechelen, Bornem of Rumst.