debackerWie wordt de opvolger van Jan De Backer, CEO van Fluidda, als JCI Jonge Ondernemer van Antwerpen 2017?

Dat kan als je tussen de 18 en 40 jaar oud bent en woont in de provincie Antwerpen, en bovendien (mede)-eigenaar bent van een onderneming die al meer dan 3 jaar bestaat. Internationaal gefocust, en met een significante omzet (ongeveer een miljoen euro) waar groeipotentieel in zit.

Ook anderen kunnen een dergelijke ondernemer (m/v) nomineren voor deze award.

Ieder jaar beloont JCI district Antwerpen een ondernemer die zich via vernieuwende en duurzame initiatieven een plaats heeft verworven op de markt.

Winst is niet het doorslaggevende criterium voor het behalen van de award, maar wel durf, initiatief, teambuilding en management. Deze award is bedoeld als een stimulans voor alle jonge ondernemers uit de provincie Antwerpen en een aanzet om al hun talenten en vaardigheden aan te wenden.

In tegenstelling tot de vele andere ondernemingsawards die onze regio rijk is, zet JCI met haar Jonge Ondernemer Award niet de onderneming in de kijker maar focust ze op de kwaliteiten van de ondernemer als persoon.

De winnaar van deze verkiezing neemt het later op tegen de laureaten van de andere provinciale voorrondes op de verkiezing van de Vlaamse Jonge Ondernemer.

Wie zelf geïnteresseerd is of een collega-ondernemer wil nomineren, kan mailen naar fien.defever.fd@gmail.com of koen.claesen@be.ey.com.