LONDERZEEL – SipWell maakt kans op een transportprijs tijdens de tweede editie van Best of Van op donderdag 21 juni. Samen met 7 andere ondernemingen is het bedrijf uit Londerzeel genomineerd voor de award van beste wagenparkbeheerder.

Best of Van verenigt de Belgische gemeenschap van de lichte bedrijfswagen en is erop gericht om de LCV-sector een positief imago te geven door zijn beste vertegenwoordigers in de prijzen te zetten. De wedstrijd is een organisatie van Transportmedia en Febiac met de steun van Touring en Traxio.

Er zijn prijzen voor de Best Dealer Van, Super Best Dealer Van, Best Innovation Van, Best LCV Manager, Best Professional Van, Best Professional Pick-up en Best Fleet Owner Van uitgereikt. In die laatste categorie behoort SipWell uit Londerzeel tot de genomineerden.

“We hebben zo’n 98 voertuigen waar een deel privévoertuigen tussen zitten. Het merendeel is onze professionele vloot met vrachtwagens en bestelwagens”, zegt Eddy Brotmann, verantwoordelijke voor distributie en operationele activiteiten bij SipWell. “De voorbije 25 jaar hebben we met DAF samengewerkt, maar een tijd terug hebben we een viertal nieuwe spelers aangesproken. De snelheid waarmee MAN reageerde en de medewerking die ze verlenen, was voor ons een grote troef.”

Marketing in ‘t blauw

De vloot van SipWell is herkenbaar aan de blauwe kleur. “Met die kleur zijn we in 1993 gestart, maar op een bepaald moment is dat groen geworden. Ik heb de distributie nu overgenomen en ben teruggeschakeld naar de herkenbare, blauwe kleur. Die valt direct te koppelen met ons frisse, gezonde water”, aldus Eddy Brotmann.

Dagelijks wordt er zo’n 375.000 liter SipWell-water gedronken. Bij het bedrijf werken ongeveer 173 medewerkers.