Wordt Lambrechts Antwerps KMO-laureaat?

lambrechtsLambrechts uit Puurs, gespecialiseerd in de verpakking van liquid foods, kan woensdagavond net als Syneton uit Puurs of Triamant uit Turnhout worden uitgeroepen tot Unizo KMO-laureaat van de provincie Antwerpen.

“Deze verkiezingen, en de aandacht die hiermee gepaard gaat, zijn zeer belangrijk om een grotere algemene naambekendheid te realiseren”, aldus Lambrechts. “Binnen onze sector klinkt de naam Lambrechts als een klok, maar dit vertaalt zich niet noodzakelijk naar een naambekendheid in de regio waar we gevestigd zijn. Via de verkiezingen hopen we meer toegang te krijgen tot en een positief imago te creëren bij belangrijke third-parties zoals hogescholen, universiteiten, leveranciers, werkgelegenheidsagentschappen, klanten, young graduates…”

Lambrechts is trots op zijn verwezenlijkingen en vindt dat het heel wat troeven heeft. “Wij zijn een KMO in hart en nieren die erin slaagt hier internationaal succes aan te koppelen. Binnen onze sector van de liquid foods zijn wij de enige Belgische fabrikant van volledige was- en vullijnen en toebehoren.  Op onze internationale markt zijn wij bovendien de derde grootste speler. Wij bedienen zowel de kleinere brouwers, die werken met stand alone machines, als de grote firma’s die draaien met gerobotiseerde lijnen. Samen met de klant bekijken we in detail het lastenboek en zo kunnen we telkens een op maat uitgewerkte oplossing aanbieden. En onze machines worden nog volledig in België geconcipieerd en gefabriceerd.”

Lambrechts biedt een stabiele werkomgeving in een technologisch vooruitstrevende sector. Het bedrijf werkt in een internationale context wat uitdagend is omdat je rekening leert houden met de culturele geplogenheden. De jongste drie jaar realiseerde Lambrechts 94% van zijn omzet in het buitenland.

“Wij zijn zowel fabrikant als verkoopkantoor. Gezien onze Vlaamse roots en uitermate internationaal karakter geloven wij sterk in onze winstkansen.”