Woonontwerp Peter Deckers vernieuwt

Peter-DeckersWoonontwerp Peter Deckers uit Heist-op-den-Berg showt zijn vernieuwde toonzaal aan het grote publiek tijdens het opendeurweekend van 28 en 29 maart. Woonontwerp Peter Deckers is van een schildersbedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de markt van de totaalinrichting. Het bedrijf heeft vandaag 115 werknemers in dienst en heeft een samenwerking opgezet met gerenommeerde namen uit de interieurwereld zoals Pieter Porters en Filip Deslee.

Naast schilder- en decoratiewerken biedt Woonontwerp Deckers nog andere diensten aan: binnenhuisarchitectuur (Intraciet), schrijnwerkerij en meubels op maat (Luyten), vloeren, elektriciteitswerken (Ecolectric), gyproc- en pleisterwerken (G&P), stoffering en raamdecoratie.

Enkele projecten van Peter Deckers worden getoond in het nieuwe boek Wonen met stijl – Hart voor Huizen 2 van interieurauteur Patrick Retour. “Opvallende constante bij Peter Deckers is het zwartwit palet dat verder wordt aangevuld met hippe grijstinten of warme accentkleuren om te komen tot een geheel dat naar keuze modern of klassiek oogt. Het resultaat is steeds een thuishaven met cachet die sowieso aanzet tot gezellig onthaasten”, aldus Retour.

Ter gelegenheid van de opendeurdagen bij het bedrijf aan de Heistse Hoekstraat worden honderd exemplaren van het boek geschonken aan bezoekers.