WKTS lanceert nieuwe versie van Teleroute

telerouteSlimmer, sneller en simpeler. Zo definieert Wolters Kluwer Transport Services (WKTS) de nieuwe versie van Teleroute. Deze SaaS-vrachtuitwisselingsoplossing verbindt transporteur en expediteur nu nog gerichter met klanten met een meer efficiënte samenwerking tot gevolg.

Transportstromen gaan alsmaar sneller, en de transporteur en expediteur moeten dan ook steeds sneller kunnen inspelen op de behoeften en eisen van potentiële en bestaande klanten. De nieuwe Teleroute vrachtuitwisseling beantwoordt aan die eisen om tijd te winnen en snel te reageren. Zodra er een nieuw vrachtaanbod binnenkomt dat beantwoordt aan wat de gebruiker zoekt, wordt hij daarvan meteen op de hoogte gebracht met een melding. De gebruiker krijgt alle benodigde informatie in een oogopslag en kan onmiddellijk contact opnemen met de aanbieder.

Met zijn nieuwe modulaire en aanpasbare interface maakt Teleroute het mogelijk om widgets en een uniek dashboard te gebruiken die de zichtbaarheid van vrachten en beschikbare voertuigen verhogen en het beheer ervan vergemakkelijken. Naast beschikbare ladingen over heel Europa biedt de beurs nu ook dagelijks voertuigen aan.

Het nieuwe platform is ook volledig geïntegreerd in Community Manager, de oplossing van WKTS om online samen te werken die tegelijk als een directory fungeert voor de klanten. Dat geeft er meteen ook een sociale dimensie aan. De gebruiker kan er immers gemakkelijk scenario’s mee uitwerken voor het depot van zijn vrachten, gebaseerd op vooraf gedefinieerde groepen van transporteurs en expediteurs volgens verschillende criteria (geografisch, type lading, type goederen, …).