Wima opent nieuwe bowling

Wima BowlingVanaf dinsdag 16 augustus kan je terecht in de spiksplinternieuwe locatie van Wima Bowling in Schelle. Wima 2.0 zat er al enige tijd aan te komen, maar nu is het zover. Wima Schelle is na meer dan 40 jaar verhuisd naar het nieuwe pand op de Boomsesteenweg. In plaats van links kan u Wima nu rechts van San Marco Village terugvinden.

De nieuwe bowling van Wima neemt zijn intrek in wat vroeger het Bowlingpaleis was op de A12 Shopping. “Vanaf nu kan u bowlen in een nieuwe omgeving: 16 bowlingbanen met toffe zitjes, een grote bar met hippe drankjes, een loungehoek met knusse zetels en zelfs een haardvuur”, zegt zaakvoerder Johnny Crijns. “De nieuwe locatie heeft een super leuke klimmuur en een speelhuisje waar de kids onbeperkt mogen spelen.” Samen met de nieuwe locatie lanceert Wima enkele nieuwe formules: Bowl Full Experience, Bowl & Flavours, Bowl & Streetfood, Bowl & Breakfast, Bowl & Birthday, …

Naast de nieuwe Wima verreist vanaf 5 september met Lane 12 ook een volledig nieuw restaurant met pure gerechten in een warm industrieel kader. “Onze chefs gebruiken daarbij de nieuwste keukentechnieken, maar ook originele houtskoolovens.” In de weekends kan u terecht voor de Full Experience met de befaamde buffetten met showcooking. Lane 12 is alle dagen open voor de lunch en het diner.