Enkele maanden geleden werd vennootschap Tribune-M opgericht door de groep rondom Catering Van Eyck. Die verzorgt in het stadion van KV Mechelen de cateringfaciliteiten tijdens de voetbalwedstrijden en baat eveneens restaurant Resto Martinique en evenementenzaal Grand KV uit. Wim Voss wordt nu partner van Tribune-M en zal de leiding van de marketing en communicatie op zich nemen. “Wij willen het stadion van KV Mechelen uitbouwen tot een echt event-experience centrum”, aldus Wim Voss.

Wim Voss is onder andere bekend van Winterbar Mirage en merkenactivatie- en eventspecialist NewWorld. Die laatste kocht hij in april dit jaar terug van het Japans-Engelse Dentsu Aegis Network. Begin juni startte hij nog met Hungry4More, een bijzonder foodtruckconcept. Nu is het reeds tijd voor een nieuwe stap. “Wij organiseerden reeds enkele jaren de hostessenservice op KV Mechelen met NewWorld en zagen de uitbouw van de nieuwe vleugel van het stadion als een enorme opportuniteit om evenementen te organiseren”, verduidelijkt Wim Voss.

Wim Voss wil de mensen laten kennismaken met de vele mogelijkheden in het AFAS Stadion. “Nog te weinig mensen weten dat er niet alleen een prachtig restaurant, maar ook een grote multifunctionele eventlocatie binnen het stadion is. Bovendien zijn er tal van meetingmogelijkheden in de nieuwe office lounges waarvan Tribune-M ook de catering zal voorzien. De uitbouw tot een event-experience centrum wordt een echte win-winsituatie voor zowel de stad, de ondernemingen als het stadion.”

Jan Van Eyck, oprichter en eigenaar van Groep Van Eyck, is tevreden met de komst van Wim Voss als partner. “Met hem hebben we nu extra knowhow in huis op het gebied van marketing, communicatie en evenementenorganisatie. Bovendien is Wim enorm verankerd in het Mechelse. Dit was eigenlijk de schakel die tot nu toe ontbrak in dit ambitieuze project.”