Willemen viert bouwverlof in MEC

MECElk jaar vlak voor het bouwverlof organiseert de Mechelse bouwgroep Willemen een gezellig samenzijn onder collega’s. Op donderdag 9 juli werden de medewerkers getrakteerd op een hapje en een drankje in het Mechelen Event Center (M.E.C), dat dit jaar een plaats heeft gevonden achter de betoncentrale aan het Rode Kruisplein. De medewerkers van Willemen konden zo in avant-première kennismaken met het M.E.C., want dat opent pas officieel op vrijdag 10 juli. De medewerkers van Willemen kregen de primeur.

Als Vriend van De Zomer is van Mechelen was de locatie voor Willemen een logische keuze.  Vanaf 17 uur trakteerde de werkgever met een foodtruck. Na het eten werd de sfeer er nog een paar uur ingehouden door een DJ. Om 22 uur werd de avond afgerond, want vrijdag moet er nog een dag worden gewerkt. Daarna kunnen de medewerkers van Willemen genieten van een welverdiende vakantie.

Hoewel op de meeste werven het werk drie weken stil ligt, wordt op sommige werven wel nog doorgewerkt. Achter de Kazerne bij KV Mechelen, bijvoorbeeld. Daar bouwt Willemen aan een nieuwe tribune die speelklaar moet zijn op zaterdag 8 augustus. KV speelt dan zijn eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Moeskroen. Dagelijks kunt u hier na 18 uur kijken naar een nieuwe foto van de vorderingen van de werken aan het stadion.