Willemen ontwikkelt woonproject in Etterbeek

ardeaIn Etterbeek hebben burgemeester Vincent De Wolf en Johan Willemen, voorzitter van Willemen Groep, de symbolische eerste steen gelegd van het nieuwe woonproject Residentie Ardea. Het woonproject van Willemen Real Estate bestaat uit een residentie met 69 appartementen, en is de eerste fase van de gloednieuwe wijk Jachthof.

De komende jaren zal heel het terrein ontwikkeld worden en zal er ook het nieuwe administratieve centrum van de gemeente Etterbeek verrijzen. Met aandacht voor duurzaamheid, hoogwaardige afwerking en eigentijds design zet Ardea de trend voor de rest van de buurt.

Dit moderne nieuwbouwproject zal bestaan uit 69 studio’s en appartementen met 1 tot 3 kamers, verdeeld over 5 verdiepingen. De passiefbouw garandeert het hoogste comfort en de laagste energiefacturen. De appartementen beschikken allemaal over een zuidgericht terras met zicht op het nieuwe park. De afwerking van de appartementen gebeurt volgens de eigen wensen van de kopers. Voor de auto’s is er een ondergrondse parking. Op de ondergrondse verdieping heeft elke wooneenheid ook een eigen kelder.Op zaterdag 11 en zondag 12 juni vindt er een opendeurweekend plaats op de werf.

Het budget van dit project bedraagt 10,3 miljoen euro. Als alles loopt zoals gepland, moeten de werken klaar zijn tegen september 2017.