Willemen bouwt residentie met 41 appartementen

statioWillemen Real Estate en Willemen General Contractor zijn van start gegaan met de bouw van residentie Statio in Wolvertem.

De eerste steen werd gelegd door burgemeester Jos Emmerechts van Meise en Johan Willemen, CEO van de Mechelse Willemen Group.

De residentie ligt in een nieuw woonuitbreidingsgebied en bestaat uit 41 appartementen verdeeld over drie gebouwen. 16 appartementen zijn al verkocht. Momenteel zijn er nog 25 appartementen beschikbaar met een oppervlakte tussen 63 en 108 m² en 1 tot 3 slaapkamers. De appartementen op het gelijkvloers hebben een tuin. Parkeren kan in de grote ondergrondse parkeergarage en er zijn ook parkeerplaatsen bovengronds.

Johan Willemen: “Willemen Groep kiest  ook in dit project voor energiezuinige materialen en een hoogwaardige afwerking. Een gespecialiseerd team zorgt voor efficiënte aanpak tijdens het ontwikkelingsproces en waakt over de uitvoering en timing. Onze dienst klantenbegeleiding staat steeds klaar en vormt tijdens de werken het aanspeekpunt voor kopers.”

Het budget van dit project bedraagt 6,2 miljoen euro. Het einde van de werkzaamheden is gepland voor de helft van 2016.