KdGDe Mechelse bouwfirma Willemen Group werkt aan een aantal grote bouwprojecten. Een aantal andere projecten zijn net afgerond.

Zo heeft Willemen de renovatie en uitbreiding van het winkelcentrum Shopping 1 in Genk afgesloten. Aan dit project werd twee jaar gewerkt. Dankzij de uitbreiding is het aantal winkelpanden er verhoogd van 60 naar 100. Er zijn al 25 nieuwe winkels aangetrokken wat zorgt voor 150 extra jobs. In Gent werd de opknapbeurt van het viaduct B401 van de E17 naar het centrum drie dagen vroeger dan gepland afgerond. Het was de eerste grondige onderhoudsbeurt van het viaduct dat dateert uit de jaren zeventig. Aswebo vernieuwde de waterdichting en knapte de brugvoegen en het wegdek op.

In Antwerpen werd de eerste steen gelegd van de nieuwe campus Zuid van de Karel de Grote-Hogeschool die wordt opgetrokken op de terreinen van koekjesfabriek Biscuiterie Parein. Het gaat om een investering van 57 miljoen euro. De gebouwen moeten in het academiejaar 2016-2017 5.500 studenten en 500 medewerkers kunnen ontvangen. Delen van de oude fabriek worden behouden en worden omgevormd tot kantoren en les- of praktijklokalen. Een deel werd gesloopt en wordt vervangen door nieuwbouw met aandacht voor duurzaamheid, energiezuinigheid en milieu. Dit project wordt gerealiseerd door Willemen General Contractor.

In Anderlecht werd de eerste fase van het grootschalig ziekenhuisproject New Bordet voorlopig opgeleverd. Het aanleggen van de bouwput van 15 meter diep en de bijhorende omgevingswerken werden uitgevoerd door vijf bedrijven van Willemen Group: Willemen General Contractor, Aswebo, AMV Wegenbouw, De Waal Palen en Olivier Funderingswerken. Het ziekenhuiscomplex zal negen verdiepingen tellen en een vloeroppervlakte hebben van 80.000 m². Het nieuwe Jules Bordet Instituut moet klaar zijn tegen 2018.