WILLEBROEK – Advipro gaat samenwerken met investeringsvennootschap Pentahold. Het bedrijf met vestiging in Willebroek wil zo haar groei bestendigen en nieuwe initiatieven mogelijk maken.

Advipro werd 15 jaar geleden opgericht door Peter Scheyltjens en zijn echtgenote Kristel Patteet. Het bedrijf stelt nu zo’n 80 hoogopgeleide specialisten tewerk die de Life Sciences-industrie ondersteunen op het vlak van R&D, engineering, validatie, compliance, testing en training.

Ceo Peter Scheyltjens: “De laatste jaren zijn we stelselmatig met meer dan 25 procent per jaar gegroeid. Om die groei te kunnen bestendigen en nieuwe initiatieven te kunnen ondersteunen, zijn we op zoek gegaan naar een partner die ons strategisch kan ondersteunen.”

Die werd gevonden bij Pentahold. Geert Vanderstappen, die samen met Karel Gielen Pentahold leidt: “We hebben in Advipro een snelgroeiend bedrijf gevonden dat grote ambities en veel ideeën heeft. Zo hebben ze recent het eerste GxP-trainingscentrum in België geopend, waar in echte, gevalideerde cleanrooms specifieke trainingen gegeven kunnen worden. Dat alleen al opent perspectieven naar nieuwe service domeinen. Tegelijkertijd zet het bedrijf haar eerste stappen op de Nederlandse markt.”

Om de snelle groei verder te ondersteunen, is Advipro ook op zoek naar talent met een wetenschappelijke achtergrond uit verschillende regio’s van België en Nederland. Er zijn een 16-tal openstaande vacatures.