MECHELEN/WILLEBROEK – Het Willebroekse eventbureau Event Masters en zijn partners Meet In Mechelen, Tribune M en KV Mechelen lanceren op 9 maart een nieuw teambuildingsconcept: een moordspel in het AFAS-stadion van KV Mechelen.

Murder Inc, dat sinds vorig jaar onder Event Masters valt, had nog geen voetbalmoord in zijn portfolio, maar daar komt nu verandering in. Bij dit concept volg je een rondleiding in het stadion onder leiding van een gids. Een aantal mensen vervoegen de rondleiding, en plots zijn de deelnemers getuige van een moord. Tijdens het diner gaan ze samen met een inspecteur op zoek naar de dader en zijn motief.

De voetbalmoord gaat op 9 maart in avant-première, tijdens de lunch van de inspiratiedag voor meeting- en eventplanners van Meet in Mechelen, waarbij teambuilding centraal staat. Die lunch vindt plaats bij Tribune M, het meeting-en eventcenter van het stadion. Naast restaurant Resto Martinique beschikt het stadion nog over een multifunctionele eventruimte en 14 skyboxen. Die ruimtes zullen het decor vormen voor het moorddiner.

Toegankelijk concept

Managing partner en verantwoordelijke teambuildings Johnny Machiels van Event Masters: “We zijn er zeker van dat dit concept een lang leven beschoren is, zowel voor voetbalfans als voor niet-voetbalfans. Het is een toegankelijk en creatief concept dat tegen het decor van een voetbalstadion gewoonweg een unieke belevenis is.”

Op termijn zal Event Masters vaker samenwerken met de voetbaltempel van KV Mechelen en de mogelijkheden die het stadion biedt optimaal benutten. Er is ook sprake van om de voetbalmoorden uit te breiden naar andere stadions.