becommerceBeCommerce, de Belgische vereniging voor e-commerce organiseert voor de tiende keer de BeCommerce Awards.

De inschrijvingen voor de BeCommerce Awards 2015, de meest prestigieuze awardverkiezing in e-commerceland, lopen tot donderdag 16 april. Zoals bij de voorgaande edities zijn er verschillende categorieën waarbinnen webwinkels kunnen kan meedingen naar een award.

Dit jaar zijn er acht vakprijzen te winnen: De BeCommerce Omni-Channel Award, de BeCommerce Innovation Award, de BeCommerce Starter award, de BeCommerce Cross Border Award, de BeCommerce Mobile Award, de BeCommerce Green Award, de BeCommerce Start-up Starter Award en de De BeCommerce overall Award.

De webwinkel die het best presteert bij de publieks- en vakjuryprijzen mag zich de overall winnaar noemen. De winnaar van de BeCommerce Award wordt door BeCommerce afgevaardigd naar de Europese E-commerce Awards in Barcelona op 8 juni.
De consumenten bepalen wie de winnaars worden van de publieksprijzen. In twaalf categorieën kunnen de consumenten hun favoriete webwinkel kiezen. Iedereen kan tussen 23 april en 12 mei zijn hun favoriete webwinkel beoordelen en een rapportcijfer geven. De webwinkels met de beste rapportcijfers en met minimaal 75 beoordelingen wint de publieksprijzen.

 

Inschrijven kan hier.