Werken op A12 in Breendonk

breendonkHet Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) gaat op 5 en 6 augustus ’s nachts herstellingen uitvoeren aan het wegdek van de op -en afritten van het complex Breendonk (nr.7) aan de A12. Deze werken zullen vooral de eerste nacht hinder veroorzaken voor het verkeer dat in de richting van Antwerpen het complex wil op- of afrijden.

In de nacht van 5 op 6 augustus van 21 uur tot 6 uur wordt de oprit naar de A12 richting Antwerpen afgesloten voor alle verkeer. Verkeer dat van de N16 de A12 naar Antwerpen wil oprijden, wordt omgeleid via de A12 richting Brussel en moet keren in Willebroek-Zuid. De afrit van de A12 naar de N16 richting Puurs wordt ook afgesloten voor alle verkeer. Verkeer moet verder rijden tot de volgende afrit (Willebroek-Noord) en daar keren. De afrit naar de N183 in de richting van Willebroek blijft wel open voor verkeer.

In de nacht van 6 op 7 augustus van 21 uur tot 6 uur situeren de werken zich op de afrit komende van Antwerpen. De eerste rijstrook wordt afgesloten. Doorgang voor het verkeer blijft mogelijk over de tweede rijstrook.