Je lijkt in de muil van een haai te glijden.

Specialist in waterpret S&R pakt in drie van zijn centra uit met sensationele primeurs. In Lier komt de eerste bandenglijbaan ter wereld met een infinity jump.

S&R De Waterperels in Lier krijgt een sensationele bandenglijbaan met een infinity jump en 3D-lichteffecten terwijl je naar beneden glijdt. Er komen tevens een triple slide-glijbaan en een extra indoor waterpartij onder de vorm van een kinderwereld.

Daarnaast krijgen de Lierenaars na meer dan 30 jaar opnieuw een openluchtzwembad, wat zorgt voor een echt vakantiegevoel dichtbij huis. Het buitenbad zal ook in de wintermaanden geopend blijven. Het nieuwe aanbod wordt op 1 juli officieel ingewijd door Saartje Vandendriessche.

Bij S&R Olympia in Brugge  wordt uitgepakt met glijbanen als de Magic Twice en de Magic Jump. In de Magic Twice, uniek in de Benelux, kan je razendsnel racen tegen je broer, zus, mama, papa of vriend(in). De Magic Jump laat je met een sprong in het ongewisse ontsnappen aan de bek van een haai of neerdalen in een heuse onderwaterwereld.

In Gent kan je al tollend plezier maken in de King Cobra, een Abyss-glijbaan met doorschijnende wanden. Op die manier kunnen de andere zwemmers meegenieten van het glijspektakel.

S&R werkt intussen volop aan de bouw van het nieuwe subtropische zwemparadijs in Kortrijk. De oplevering is gepland voor december 2018. Daar komt de langste wildwaterbaan van het land.