kleinevikingKleine Viking aan de Putsesteenweg in Bonheiden is twee zaterdagen de place to be voor hippe mama’s die houden van originele cadeautjes en hebbedingen.  Huisnummer 29 wordt op 12 en 19 maart omgetoverd tot een pop-up winkel. Bewoners Hans De Groef (33) en Joline Helsen (32) ontvangen collega’s van andere webwinkels en verkopen uiteraard ook hun eigen Kleine Viking-producten.

“Kleineviking.be is een webshop maar het contact met de klanten blijft ook dan heel belangrijk”, zegt Hans De Groef. “Een pop-up winkel is daarvoor een goede gelegenheid. En met enkele collega’s erbij wordt het gezelliger en trekken we ook een diverser publiek aan.” De voorste ruimte van het huis van Hans en Joline was al ingericht als thuiswinkel waar klanten na afspraak terecht kunnen, maar nu komt er wel wat meer bij kijken. “We moeten een stukje van onze privé afgeven om onze collega’s ook ruimte te bieden. Het is en blijft wel kleinschalig, het moet vooral gezellig zijn.”

Het resultaat is een pop up shop met webshops die zorgen voor een bonte mix van toffe producten en hippe merken. Van hebbedingen tot herbruikbare luiers, van leuke stoffen tot hippe baby- en kinderkleding, en een juweeltje erbij.

Op 12 maart vind je bij Kleine Viking ook producten van Ella & Basiel (stoffen en babykleding), Pappetie (babyspullen), Majakiddo (kinderkleding) en Allotte (stoffen). Op 19 maart zijn de gasten Twinky en Mamzel (hebbedingen). Op 26 maart staat Kleine Viking op de ADA-retrobeurs in Mechelen.