LIER – Online marketingbureau Websteak uit Lier heeft in zeer korte tijd zijn aantal personeelsleden verdubbeld. Met zes mannen/vrouwen sterk kunnen ze het groeiende aantal klanten en projecten nu beter aan.

“We zijn nu iets meer dan twee jaar bezig, wat maakt dat we met sommige klanten intussen meer dan een jaar samenwerken. Het valt op dat door de positieve ervaringen en resultaten bij onze bestaande klanten, verschillende nieuwe klanten de weg naar ons hebben gevonden”, zegt Matteo Van Mol, werkend vennoot van Websteak. “Dat ervaren we natuurlijk als een positief signaal. We vinden het belangrijk om op een persoonlijke manier samen te werken en online marketingmenu’s samen te stellen op maat van de klant. Geen eenheidsworst, maar bereidingen op maat in functie van concrete doelstellingen.”

Er zijn veel nieuwe projecten bijgekomen, waardoor extra krachten niet konden uitblijven. Geen mankracht, maar vrouwkracht, want het bureau werd versterkt met Ashley, Chantal en Lisa. Met oprichters Mattias Vercauteren en Nico De Clerck, en Matteo zelf erbij, maakt dat zes.

“Het merendeel van onze klanten zijn KMO’s uit de regio Lier, Mechelen en Antwerpen, hoewel er recent ook een paar grotere namen hebben aangeklopt. Sinds kort ondersteunen we bijvoorbeeld een internationaal sportmerk bij hun online strategie en activiteiten. Het resultaat? Een gezonde mix van klanten waarvoor we de meest uiteenlopende marketingwerkzaamheden kunnen verrichten. Elke dag brengt iets anders, wat onze job natuurlijk enorm boeiend maakt.”

Google

De groei en het potentieel van Websteak zijn ook zoekreus Google niet ontgaan. “We werden dit jaar geselecteerd voor twee Google-programma’s die opkomende bureaus van nabij ondersteunen. Dit vertrouwen geeft natuurlijk een enorme boost. Ook buiten het Google-verhaal om blijven we constant onze skills aanscherpen. Marketing automation, social media marketing, content marketing… het digitaal marketingaspect blijft onze focus.”

Momenteel werkt Websteak vanuit een kantoor in de Berlaarsestraat in Lier “We zijn van plan om in de nabije toekomst te verhuizen naar een groter kantoor. Uiteraard ook in Lier of de nabije omgeving.”