Webshops openen pop-upwinkel in Mechelen

pop-up webshopsTwee webshops, Studio Coconut en Otters & Flamingo’s, slaan de handen in mekaar en openen vandaag een pop-up winkel in de Mechelse Guldenstraat. Dat doen ze met de steun van MEST vzw. De winkel blijft zeker tot eind dit jaar open.

Het plezier van mooie en kwalitatieve 2dehands baby -en kinderkleding voor kids van 0-10 jaar vind je vanaf vandaag samen met de vrolijkheid van kinderfeestjes -en decoratie in de Guldenstraat 13 in Mechelen. De pop-upshop trekt de kaart van het co–ondernemerschap. “We geloven sterk in samenwerking, op die manier kan er immers kostendelend worden gewerkt en kan met verschillende producten eenzelfde doelgroep worden bereikt”, zeggen Els, Nathalie en Marjan.

Els Van Bael, die al meer dan een jaar de webshop Studio Coconut runt, zorgt in haar aanbod voor leuke en hippe feestthema’s om een kinderfeestje te organiseren met net dat ietsje meer. Daarnaast zijn er ook toffe hebbedingetjes zoals lightboxen, kleine nachtlampjes, kids tattoos, enz. Sinds februari van dit jaar is Otters en Flamingo’s een webshop voor de aan- en verkoop van 2dehands baby- en kinderkleding van topmerken aan scherpe prijzen. Nathalie en Marjan willen 2dehands voor kids een trendy imago geven, duurzaam en hip tegelijk. “Het concept is eenvoudig en uniek in België. Wie wil, kan baby –en kinderkleertjes die te klein zijn geworden, gratis opsturen naar Otters en Flamingo’s. Wij selecteren de kledij streng op merk en kwaliteit, geven elk artikel een vaste, faire prijs en plaatsen de kleertjes online in een gebruiksvriendelijke en duidelijke webshop.”