WE Fashion lanceert app

WEappWE Fashion , dat ook winkels heeft in Mechelen en Lier, lanceert de mobiele WE Fashion App die onderdeel is van de omnichannel-strategie van de modeketen. De WE Fashion App biedt extra service aan de 500.000 Members van WE IS ME. Met de app richt WE® zich tot de consument die any time, anywhere and on any device wil kunnen shoppen. De consument krijgt met de app nu ook op mobiel de volledige shoppingervaring.

Naast de mogelijkheid om op een smartphone te kunnen shoppen, biedt de app een aantal features om de WE-klant inspiratie en gemak te bieden. Met de nieuw ontwikkelde item locator kan een product in een WE-store worden gescand waarna de beschikbare voorraad in deze store, in andere WE stores en de webshop in real-time wordt getoond. De store locator maakt het dan weer gemakkelijk een WE store in de buurt te vinden. Hij bevat daarbij extra winkelinformatie en een routeplanner. De klant kan zijn favoriete WE store opslaan en zijn bestellingen hier gratis laten afleveren.

De App ondersteunt het WE IS ME loyalty programma dat WE Fashion in oktober 2014 heeft gelanceerd. Leden krijgen persoonlijke aanbiedingen op basis van hun shopgedrag, hebben als eerste toegang tot de SALE en ontvangen uitnodigingen voor VIP-shopevents en collectie-previews.

Kersverse CEO Joris Aperghis: “We willen perfecte service bieden en onszelf continu vernieuwen. De lancering van de WE Fashion app is een mijlpaal in onze digitale ambitie. We lanceren hiermee het anker van ons WE IS ME klantenprogramma, dat onze 250 Europese winkels en online platform met elkaar verbindt. Niet met een ouderwets pasje, maar een dynamische app die niet alleen handig is, maar ook cool. WE Fashion creëert hiermee een directe toegang tot de jaszak van onze doelgroep. Nu al is 50% van ons online verkeer mobiel. Met deze app zal dat alleen nog maar toenemen.”

De WE Fashion App is beschikbaar voor IOS en Android en is in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland te downloaden in de App Store en Google Play onder de naam WE Fashion.