Dimitri Vegas en Like Mike krijgen het eerste exemplaar van het boek. Foto Joris Herregods.

Dimitri Vegas en Like Mike krijgen het eerste exemplaar van het boek.
Foto Joris Herregods.

Een boek ter gelegenheid van de tiende verjaardag van Tomorrowland moest even magisch worden als het topevenement met roots in Boom zelf, en dat is uitgeverij Lannoo en ghostwriter Johan Faes gelukt.

We are tomorrow – guided by a friend, bekroond met het iconische logo, staat voor een verzameling interviews met top DJ’s, bezoekers uit alle hoeken van de wereld en buurman Kamiel, voor gesprekken met topchefs als Sergio Herman, Wim Ballieu, Peppe Giacomazza en de broers Manuel en Olivier Wouters die zorgen voor het lekkers op Tomorrowland, maar het boek bevat ook verrassende extra’s. Je vindt daarin bijvoorbeeld officieel Tomorrowland-briefpapier, een mandala om te kleuren, postkaarten… en als je de speciale Japanse binding lossnijdt, ontdek je onder meer afdrukken van alle Tomorrowland-affiches en eerste schetsen van de befaamde podia.

“Het was niet gemakkelijk om de magie tastbaar en leesbaar te maken in een 2D-omgeving, maar ik ben trots op het resultaat”, zei auteur Johan Faes tijdens de boekvoorstelling in Balls & Glory, het Antwerpse restaurant van Wim Ballieu in het Felixpakhuis. Dimitri Vegas & Like Mike, de kroonprinsen van Tomorrowland, namen het eerste exemplaar van het boek in ontvangst.

Het boek kost 39,99 euro en is te koop in de boekhandel.