MECHELEN – WAS-CO slaat een ietwat nieuwe weg in. De specialist in car detailing uit Mechelen gaat samenwerken met Swisstrax. Dat bedrijf produceert moduleerbare vloertegels voor onder andere autowerkplaatsen, vliegtuighangars en events.

Vanaf januari 2018 is WAS-CO de officiële verdeler van Swisstrax. Al meer dan 20 jaar combineert Swisstrax voor de modulaire vloeren Zwitserse engineering met Noord-Amerikaanse productie. De tegels zijn vlot te plaatsen, bestand tegen vocht, warmte, de meeste oliën, zuren en chemicaliën en zijn bovendien 100 procent recycleerbaar.

“Bij de start zullen we vier verschillende tegeltypes kunnen aanbieden. Allen zijn ze in meerdere kleuren en designs verkrijgbaar”, zegt Guy Verley, sales- en marketingexpert bij WAS-CO. “Het paradepaardje, de Ribtrax, is zelfs in 20 kleuren verkrijgbaar.”

Na een succesvolle start met de innovatieve coatings van Feynlab heeft WAS-CO er zo opnieuw een innovatieve partner bij.

Brede uitrol

WAS-CO zal het gamma van Swisstrax bovendien niet alleen binnen de automotive sector aanbieden. “De toepassingen zijn zeer ruim. Die kunnen gaan van ruimtes voor sport, binnenspeeltuinen, stockageruimten, events, showrooms voor auto’s, fietsen of grasmaaiers en nog veel meer”, verduidelijkt Guy Verley.

Begin januari zullen de eerste stalen beschikbaar zijn. In een later stadium zal ook het atelier van WAS-CO een Swisstrax-transformatie krijgen.