Walter Van Gastel helpt Rode Kruis

Walter-van-gastelMet Valentijn in het vooruitzicht wil Walter Van Gastel, de keten van tuin- en decoratiewinkels, zijn groot hart laten zien. Floristen van de keten creëerden een reuzengroot hart met meer dan duizend rode rozen. Voor iedere klant die een selfie met het hart op sociale media plaatst, stort Walter Van Gastel één euro op de rekening van het Rode Kruis.

“Gezien de tijdsgeest en de wereldwijde onrust leek het ons fijn om een positieve boodschap de wereld in te sturen. Met dit initiatief steunen we een organisatie die al jaren mensen een helpende hand biedt. De talrijke vrijwilligers van het Rode Kruis – ze zijn met maar liefst 14.000 –  helpen dagelijks diegenen die het nodig hebben. En net daarom zijn wij blij dat wij hen eens kunnen bijstaan”, aldus Walter Van Gastel.

In het verleden organiseerde Walter Van Gastel reeds inzamelacties voor Moeders voor Moeders en jaarlijks schenkt het bedrijf een bijdrage aan kleinere organisaties zoals het Mariefonds, een onderdeel van het kinderkankerfonds.

Het reuzenhart werd met liefde in elkaar geknutseld door twee ervaren bloembinders die er gedurende twee dagen fulltime mee bezig zijn geweest. Er kwamen meer dan 1000 rozen aan te pas. Wie het reuzenhart wil bewonderen én door zijn selfie een euro wil schenken aan het goede doel, kan terecht in de Walter Van Gastel-winkel in Sint-Katelijne-Waver, Mechelsesteenweg 146. De actie loopt van 11 tot 15 februari.