PUURS – Voor de derde keer op rij heeft V&V Cleaning Services de titel van Vriendelijkste Handelaar in de wacht gesleept. Volgens de klanten draagt de carwash klantvriendelijkheid het hoogst in het vaandel in de gemeente Puurs.

De awards voor Vriendelijkste Handelaar zijn een initiatief van Handelgids.be dat via deze verkiezingen klantvriendelijkheid onder de aandacht wil brengen. De winnaars worden gekozen op basis van de mening van klanten. Een jury komt er dus niet aan te pas.

Derde keer op rij

Het aantal awards van Vriendelijkste Handelaar voor V&V Cleaning Services komt nu al op drie. De prijs werd overhandigd in het bijzijn van stand-upcomedian William Boeva en burgemeester van Puurs Koen Van den Heuvel.

“Dat klanten ons deze titel bezorgen, maakt het eens zo aantrekkelijk. Het moedigt ons aan om op de gekozen manier te blijven verdergaan”, zegt Bart Vermant, zaakvoerder van V&V Cleaning Services. “Uiteraard blijven wij innoveren en proactief, ecologisch en milieubewust te werk gaan.”

V&V Cleaning Services werd opgericht in 2006 en laat sindsdien wagens van zowel particulieren als professionelen blinken. De carwash dient bovendien niet alleen voor wagens, maar ook voor trucks en bussen. Er is ook een stofzuigparking aanwezig.