Het Willebroeks evenementenbureau Event Masters heeft concullega Murder Inc. uit het Vlaams-Brabantse Molenstede overgenomen. Oprichter van Murder Inc. Luk Matthijs vond de tijd gekomen om de fakkel van zijn bedrijf door te geven. ”Murder Inc. is eigenlijk de reden waarom we met Event Masters nooit zelf moorddiners hebben uitgewerkt. We zijn dan ook ontzettend blij dat we ons portfolio nu kunnen aanvullen en dat Luk voor Event Masters formats wil blijven creëren”, aldus Bert Knuts, ceo van Event Masters.

Murder Inc. bestaat sinds 1989 en is specialist in de organisatie van moorddiners. Het bedrijf beschikt ondertussen over meer dan 25 scenario’s waarbij acteurs, een verhaal en nietsvermoedende gasten samenkomen om aan tafel te schuiven. Elk scenario komt daarbij van de hand van Luk Matthijs, die de gasten meeneemt naar een wereld van moorddadige intriges, verstrooide obers, bloeddorstige vampiers, adellijke erfgenamen, vrolijke paters en mysterieuze queesten. “Hun producten zijn heel uniek. Ondanks het feit dat Murder Inc. één van de oudste eventbureaus in België is, zijn de concepten absoluut niet oubollig of achterhaald te noemen”, benadrukt Bert Knuts. “Het brengen van een goed scenario is van alle tijden en blijft werken.”

Om de lopende en nieuwe events van Murder Inc. in goede banen te leiden, krijgt het team van Event Masters bovendien versterking. Kristien Van Crombrugge werkte enkele jaren geleden reeds voor Murder Inc., dus ze is vertrouwd met de concepten en acteurs. “Met haar enthousiasme zal ze de organisatie en integratie van alle Murder Inc.-producten van dichtbij opvolgen en begeleiden”, verduidelijkt Bert Knuts.

Event Masters bestaat ondertussen 22 jaar en telt 23 medewerkers.