Arne Vanes

Arne Vanes

Arne Vanes, Past President van JCI Mechelen, trad op 1 augustus in functie als voorzitter van JCI Vlaanderen voor de periode 2014-2015. De nieuwe Vlaamse voorzitter gaat meteen van start met een ambitieus programma.

“Ik werk samen met mijn team een heel jaar rond het thema FACE”, zegt Arne Vanes. “Dat staat voor Focus, Add value, Connect en Evolve.

“Focus wil zeggen dat JCI in de eerste plaats gaat over wat er in de lokale afdelingen gebeurt rond de 4 pijlers: individu, gemeenschap, internationalisme, en business en netwerking. Met Add value mikken we niet enkel op toegevoegde waarde voor de leden zelf, maar zeker ook voor partners. Onder het motto Connect wil JCI Vlaanderen het komend jaar zorgen dat de organisatie aan visibiliteit wint, want JCI is niet bij iedereen zo bekend als Unizo of Voka. Onze leden zijn onze ambassadeurs. En met Evolve bedoelen we uiteraard persoonlijke ontwikkeling. Die willen we stimuleren door een sterk Training Institute Flanders (TIF).”

In het dagelijks leven is Arne Vanes actief in het change & projectmanagement. Hij helpt zijn klanten bij organisatorische veranderingen en implementatie van bedrijfssoftware. “Ik hoop dat mijn ervaring met change management het komend jaar ook van nut zal zijn bij JCI”, besluit Arne Vanes.