MECHELEN – Volvo Vermant wil bewijzen dat de toekomst voor mobiliteit ligt bij hybride en elektrisch. Daarom opende het bedrijf de V60 Xperience Store in hartje Mechelen.

© Volvo Vermant.

Heel de maand augustus zet Volvo Vermant in de pop-up store zijn gloednieuwe V60 in de kijker in de Lamotsite.op de Mechelse Haverwerf. Passanten kunnen hier de nieuwe Volvo ontdekken in een bijzonder kader, onder het motto Hybrid mobility without compromise – Charging a green city future.

Op de tijdelijke locatie krijgen de Mechelaars een glimp te zien van de huidige evoluties op het vlak van (hybride) aandrijvingen en krijgen ze een beeld van een volledig elektrische toekomst. De nieuwe Volvo V60 is de ster van deze Jewelbox-locatie.

Groene mobiele toekomst

“Door aanwezig te zijn op een plaats waar het publiek ons niet noodzakelijk verwacht, willen we op een laagdrempelige manier de mensen welkom heten in de unieke Volvo-sfeer en hen laten proeven van wat de groene mobiele toekomst bij Volvo te bieden heeft”, aldus Johan Sterckx, operationeel manager bij Volvo Vermant.

De pop-up in de Lamotsite is open van maandag tot en met zaterdag van 13 tot 17 uur en sluit haar deuren op vrijdag 31 augustus.

Volvo Vermant heeft concessies in Mechelen, Bornem en Rumst, alle op de belangrijke as Brussel – Antwerpen. Naast deze drie Volvo-vestigingen horen bij de Vermant Automotive Group nog 2 KIA-vestigingen in Mechelen en Aartselaar. De multi-merken carrosserie in Mechelen en het gloednieuwe Collection by Vermant vervolledigen het aanbod van de groep.