Hélène Lippens, fleetmanager Ordina, en Nils Lemmens, commercieel adviseur Volvo Vermant.

Hélène Lippens, fleetmanager Ordina, en Nils Lemmens, commercieel adviseur Volvo Vermant.

Business solutions en IT solutions specialist Ordina uit Mechelen heeft zijn vertrouwen bevestigd in Volvo Vermant, officiële Volvo concessiehouder met vestigingen in Mechelen, Rumst en Bornem. Volvo Vermant leverde 27 nieuwe bedrijfswagens aan Ordina.

Jonge starters bij Ordina krijgen de keuze tussen een aantal wagens, en een meerderheid van de laatste lichting jonge kickstarters heeft gekozen voor Volvo.  Het gaat om de Volvo V40 D2, 120 pk sterk met slechts 94 gram CO2 uitstoot en dus 90% fiscale aftrekbaarheid.  De 27 voertuigen werden voorzien van onder meer navigatie, bluetooth, park assist, audio upgrade en cruise control.  Zopas ontvingen de 27 Ordina medewerkers hun nagelnieuwe voertuigen en voortaan kunnen ze genieten van veilig en dynamisch rijcomfort.

Zowel Hélène Lippens, fleetmanager van Ordina, als Volvo Vermant  hechten  veel waarde aan enerzijds professionaliteit en anderzijds klantentevredenheid.  Omdat dezelfde normen en waarden nagestreefd worden, is de samenwerking tussen beide bedrijven optimaal.  Ordina waardeert de knowhow en de uitstekende service van Vermant en deze laatste heeft alles in huis om grote fleetklanten op alle vlakken van dienst te kunnen zijn.  Het is immers belangrijk dat medewerkers op een veilige en aangename manier al hun verplaatsingen kunnen doen.

“Volvo Vermant heeft Ordina piekfijn geadviseerd zodat zij de juiste beslissing konden nemen. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat alle Ordina medewerkers veel plezier zullen beleven aan hun voertuig”, aldus Guy Vermant, gedelegeerd bestuurder van Volvo Vermant.