Ordina uit Mechelen is voor twintig voertuigen gaan aankloppen bij Volvo Vermant, dat vestigingen in Mechelen, Rumst en Bornem heeft. “De nieuwste lichting medewerkers mocht kiezen uit een hele resem merken, maar de meerderheid opteerde voor Volvo”, aldus Guy Vermant, gedelegeerd bestuurder bij Vermant NV.

Twintig Ordina-medewerkers mochten de sleutel van hun Volvo V40 D2 in ontvangst nemen. “Ordina waardeert de knowhow en de uitstekende service van Vermant ten zeerste”, zegt Hélène Lippens, fleetmanager van Ordina. “Wij hechten er veel belang aan dat onze medewerkers op een aangename, maar vooral veilige manier hun verplaatsingen kunnen doen. In dat opzicht heeft Vermant volgens ons alles in huis om grote fleetklanten op alle vlakken van dienst te kunnen zijn.” De twintig wagens werden voorzien van navigatie, bluetooth, parkeerassistentie en cruise control.

Volvo Vermant is onderdeel van de Vermant Automotive Groep. Na de start 61 jaar geleden, is het concern uitgegroeid tot een belangrijke groep met drie Volvovestigingen in Mechelen, Bornem en Rumst, twee Kiaconcessies in Mechelen en Aartselaar en een multi-merk carrosserie in Mechelen. ICT-dienstverlener Ordina NV werd opgericht in 1973 en is vandaag de grootste in de Benelux. Van origine is het bedrijf afkomstig uit Nederland, waar het zijn hoofdkantoor in Nieuwegein en vestigingen in Groningen, Amsterdam en Eindhoven heeft. Ordina Belgium beschikt over kantoren in Mechelen, Hasselt en het Luxemburgse Windhof.