GO! Basisschool De Puzzel in Mechelen is verwend. Volvo Vermant, met vestigingen in Mechelen, Rumst en Bornem, schonk de leerlingen van het eerste jaar al zijn oude computers. De schenking is het gevolg van een groeispurt bij de concessiehouder.

“We hebben de laatste tijd volop geïnvesteerd in bijkomend personeel in de service- en verkoopafdeling. Daar hoort ook nieuwe computerinfrastructuur bij. Als automotive speler zijn innovaties en investeringen in dat soort zaken onmisbaar”, zegt Guy Vermant, gedelegeerd bestuurder van Vermant NV. “De oude computers waren nog in goede staat, en ik ben er zeker van dat ze nuttig zijn voor de school.” Saskia Van Aerschot, directeur van GO! Basisschool De Puzzel: “We zijn hier heel blij mee. Een klas uitrusten met computer- en softwaremateriaal kost veel geld. Nu kunnen we onze jongste kinderen toch toegang geven tot het internet en hen opdrachten via de computer laten uitwerken.”

GO! Basisschool De Puzzel maakt deel uit van GO! Scholengroep 5, die met 13.000 leerlingen, 6.600 cursisten avondonderwijs en 35 instellingen tot één van de grootste GO! Scholengroepen van het land behoort. De groep verenigt scholen van het GO! Onderwijs in de regio Mechelen, Keerbergen en Heist-op-den-Berg.

Volvo Vermant is onderdeel van de Vermant Automotive Groep. Na de start van een kleine garage in Rumst 61 jaar geleden, is het concern uitgegroeid tot een belangrijke groep met drie Volvovestigingen in Mechelen, Bornem en Rumst, twee Kiaconcessies in Mechelen en Aartselaar en een multi-merk carrosserie in Mechelen.