LUCverbistpersgroep_0Maandag 4 mei organiseert Voka Mechelen een Vokafé dat focust op de digitalisering en de kansen en bedreigingen van de nieuwe media. Centrale gastspreker is Luc Verbist, Chief Information Officer bij uitgeversgroep De Persgroep.

“Zeggen dat Luc Verbist op vlak van digitalisering zijn sporen al meer dan verdiend heeft, is een understatement van jewelste”, zegt Voka-directeur Frederik Achten. “Nadat hij in 2012 de titel CIO of the Year kreeg, werd hij het jaar nadien ook uitgeroepen tot European CIO of the Year. Deze prestigieuze onderscheiding werd uitgereikt door business school Insead en CIOnet magazine. Luc Verbist haalde het in de categorie ‘technology-driven cio’ van zeventien andere genomineerden.”

Luc Verbist staat intussen bijna twintig jaar aan het hoofd van de ICT-unit van De Persgroep. Hij heeft er de operationele leiding binnen de informatietechnologie en is een belangrijke schakel in de strategiebepaling van de mediagroep, met het oog op fusies en buitenlandse business. Op dit Vokafé geeft hij de aanwezigen graag zijn visie op ‘digital disruption’. Daarbij gaat hij dieper in op innovatie, de kansen en bedreigingen van de nieuwe media en op de impact van externe factoren op een zakelijk model.

Het Vokafé vindt plaats op maandag 4 mei om 18 uur bij Syneton aan de Puursesteenweg 390 C in Bornem.

Meer informatie en inschrijvingsformulier vind je hier.