VokaAfterwork opent Maanrock

Maanrock krijgt een extraatje. In samenwerking met Voka – Kamer van Koophandel Mechelen wordt op vrijdagavond 28 augustus een afterworkconcept aan de affiche van het gratis stadsfestival toegevoegd. VokaAfterwork@Maanrock verzamelt ondernemers en hun werknemers en zakenrelaties vanaf 18 uur op de IJzerenleen.

Geen muzikale artiesten maar wel de sterkhouders van de lokale economie staan centraal tijdens de allereerste VokaAfterwork@Maanrock. Bij de opening biedt Maanrock meteen een exclusief kader voor bedrijven die hun personeel of relaties willen uitnodigen. Op het Feestdeck op de IJzerenleen worden de gasten vanaf 18 uur verwelkomd om er te genieten van VokaAfterwork@Maanrock, een afterworkparty om u tegen te zeggen. “Ideaal om samen met ons een glas te drinken op het einde van een fijne zomer en vooruit te blikken naar een ondernemend najaar, en de perfecte gelegenheid voor een gezonde dosis networking”, zegt Frédéric Achten, algemeen directeur Voka – Kamer van Koophandel Mechelen.

Bedrijfsleiders en hun gasten kunnen tijdens VokaAfterwork@Maanrock in een comfortabele setting genieten van de tonen van de DJ’s op het Feestpodium. Dat zijn naast de lokale helden Dj Fred Kandi en Kriktonite, ook nog Cookachoo uit Nederland, Tourist LeMC en hiphoplegende Dj Grandmaster Flash.

Wie inschrijft, kan genieten van drankjes en hapjes. Er is zelfs een speciaal aanbod van 9 plus 1 gratis. “Maanrock is meer dan ooit een Mechels festival. En dat festival is alleen maar mogelijk dankzij de steun van heel wat Mechelse ondernemingen. Daarom was het voor ons ook belangrijk om te kunnen samenwerken met een partner als Voka – Kamer van Koophandel Mechelen, die staat voor de vele ondernemingen in en rond Mechelen. De afterwork op Maanrock is een uitgelezen plek om de werkweek te eindigen en Maanrock af te trappen”, aldus Kristof Calvo, voorzitter mmMechelen Feest.

Inschrijven voor VokaAfterwork@Maanrock kan tot en met vrijdag 21 augustus via www.voka.be/mechelen.