logo_expo2015Flanders DC, Fevia Vlaanderen en Flanders FOOD organiseren een studiereis naar de wereldtentoonstelling in Milaan om er de nieuwste innovaties in de voedingssector te verkennen. “In een workshop worden die innovaties vertaald naar concrete, haalbare ideeën voor het eigen bedrijf”, zegt Peter Bertels van Flanders DC.

De Wereld-expo in Milaan heeft als thema “Feeding the planet, energy for life”. Flanders DC, Fevia Vlaanderen en Flanders FOOD werkten samen een programma uit voor Vlaamse ondernemers.

Het vertrek is gepland op 8 juni, de terugreis op 10 juni.

Maandag 8 juni stappen de deelnemers om 6.30 uur in het vliegtuig in Zaventem, die dag wordt een eerste bezoek gebracht aan Expo, onder meer aan het Future Food District.

Dinsdag 9 juni worden op de Expo onder meer thematische paviljoenen bezocht: chocolade, koffie, fruit & groenten, biologische voeding. Die dag is er ook een interactieve workshop waar de inspiratie wordt vertaald naar concrete, haalbare ideeën voor het eigen bedrijf.

Woensdag 10 juni kan er teruggekeerd worden met het vliegtuig van 14.15 uur of van 21.50 uur.

Inschrijven kan tot 10 mei, maar wie voor 23 april inschrijft, krijgt 200 euro korting.

De kostprijs (1.100 of 1.200 euro) bevat vlucht met Brussels Airlines, verblijf in een viersterrenhotel in eenpersoonskamer, toegang tot de expo en verplaatsingen op maandag en dinsdag. Wie op 10 juni kiest voor de terugvlucht om 21.50 uur, krijgt ook toegangsticket voor de expo en transfers op woendag. Drank en maaltijden, behalve ontbijt en welkomstdiner eerste avond, zijn niet inbegrepen.