VNZ is eventpartner van KotK

??????????Het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds is één van de nieuwe eventpartners van de 1000 km van Kom op tegen Kanker. Dankzij de vele initiatieven van het personeel kan ook een VNZ-wielerploeg meefietsen met de 1000 km van Kom op tegen Kanker.

Het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds (VNZ), met hoofdkantoor in Mechelen,  treedt in 2015 als eventpartner toe tot de 1000 km van Kom op tegen Kanker. “Als ziekenfonds steunen we al jaren diverse kleinere sociale doelen in de gezondheidssector”, licht Jürgen Constandt, algemeen directeur van het VNZ toe. “Nu hebben we ook een groots project uitgekozen dat op onze financiële steun en medewerking mag en kan rekenen.”

Als sociale organisatie heeft het VNZ uiteraard oog voor het noodzakelijk kankeronderzoek. Kanker neemt een steeds hogere positie in als doodsoorzaak in het westen. Tijd dus om een tandje bij te steken. Commercieel directeur Erik Stoffelen verduidelijkt: “Wij doen dat via de evenementsponsoring, maar ook via onze eigen VNZ-wielerploeg die we speciaal uitgedost hebben met een VNZ-fietsuitrusting mét ons nieuw logo. Dit kan maar dankzij de vele acties die ons personeel georganiseerd heeft: wafel- of soepverkoop, pizza- en pannenkoekenslag, een barbecue, quiz, fuif en nog zoveel meer. Al deze fijne initiatieven brachten 5.000 euro op, nodig om een VNZ-wielerploeg te lanceren. Samen met duizenden andere renners gaan we ons beste beentje voorzetten voor het goede doel.”