MECHELEN – Liefhebbers van collectiewagens en klassieke auto’s haalden hun hart op tijdens de eerste Collection by Vermant Rally. De activiteit kon rekenen op meer dan 50 deelnemende teams. De jongste telg binnen de Vermant-familie kan zo drie maanden na de lancering spreken van een vliegende start.

Collection by Vermant is met een grote versnelling van start gegaan. De afdeling die zich vanuit Mechelen op eigenaars van een klassieke of collectiewagen richt, werd op het Antwerp Classic Salon gelanceerd. De opstart van de werkplaats vond begin maart plaats en de voorbije weken werd de showroom afgewerkt. Intussen heeft Collection by Vermant ook al zijn eerste grote activiteit achter de rug.

“We maken hiermee een duidelijk statement. Auto’s zijn meer dan enkel het rijden. Het is een pure ervaring. Gepassioneerde liefhebbers en klanten samenbrengen, is het uiteindelijke doel van Collection by Vermant”, zegt Guy Vermant, gedelegeerd bestuurder van Volvo Vermant, over de rally.

Uitgebreid aanbod

Collection by Vermant specialiseert zich in de verkoop van klassieke en collectiewagens en heeft daarvoor een eigen showroom. Daarnaast is er een atelier waar huistechniekers instaan voor het onderhoud, de herstelling, revisie of deelrestauratie. Verder kunnen klanten er terecht voor advies, bemiddeling, taxatie, beschermingsopties of een veilige stallingsplaats.

Naast Collection by Vermant huisvest de Vermant Automotive Group nog drie Volvo-concessies in Mechelen, Bornem en Rumst en 2 KIA-vestigingen in Mechelen en Aartselaar. De multi-merkencarrosserie in Mechelen vervolledigt het aanbod. Enkele weken geleden werd in Mechelen nog het jubileumjaar 50 jaar Volvo Vermant gevierd.