ExactHetVlaamseKruisJan Lamaire en Claudia Thijs, business manager en marketing manager van Exact Belgium, overhandigden een cheque van 12.260 euro aan vertegenwoordigers van Het Vlaamse Kruis vzw. Het bedrag werd in ontvangst genomen op de hoofdzetel van Het Vlaamse Kruis vzw in Mechelen en zal worden gebruikt voor de verdere uitbouw van de vrijwilligerswerking.

Exact Belgium verzamelde het bedrag tijdens een actie die het bedrijf hield in het kader van Music for Life eind 2014. Als specialist in online business software schonk Exact tijdens de actie van Studio Brussel 10.000 euro plus 5 euro per afgesloten proefabonnement van Exact Online, de online business software voor ondernemers en accountants. 12.260 euro was het resultaat.

Het Vlaamse Kruis vzw, zelf een tevreden gebruiker van de business software, is zeer verheugd over het genereuze gebaar van Exact Belgium. “Dit zal in elk geval goed worden besteed”, stelt gedelegeerd bestuurder Mark Tsestigh. “Om onze afdelingen te ondersteunen en de vrijwilligerswerking nog verder uit te bouwen, kan Het Vlaamse Kruis vzw dit geld goed gebruiken.” De organisatie kan op dit ogenblik rekenen op een duizendtal actieve vrijwilligers, verdeeld over 34 afdelingen in heel Vlaanderen.

Jan Lamaire, Business Manager Cloud Solutions bij Exact Belgium: “Wij bieden ondernemers ondersteunende online business software. Boekhouden is voor velen niet hun favoriete hobby, maar het is zelfs voor een vzw zoals Het Vlaamse Kruis noodzakelijk voor een goede werking. De keuze om via Music for Life Het Vlaamse Kruis te steunen was vrij snel gemaakt: zij leveren schitterend werk op grote festivals en kleine manifestaties. Zij bieden Eerste Hulp Bij Ongevallen, wij Eerst Hulp bij BOekhouden.”