MECHELEN – Uitzendorganisatie VIO Interim opent op 3 april een nieuw kantoor in Mechelen.

VIO Interim breidt zijn netwerk van kantoren verder uit met een nieuwe vestiging die binnenkort haar deuren opent in de Maurits Sabbestraat 104. Gelukkige werknemers, gelukkige uitzendkrachten én gelukkige klanten, dat is het motto van de uitzendorganisatie die zich specialiseert in logistiek, productie, sales en diensten. Marianne Kindt, die het bedrijf oprichtte met Steven Holvoet, noemt zich zelfs Gelukkige Gedelegeerde bestuurder.

VIO gaat bij het rekruteren uit van het talent van de uitzendkracht, omdat iedereen bij VIO gelooft dat mensen beter presteren in de werkomgeving waar ze het best passen.

De Viollega’s koppelen de noden van bedrijven aan die van werkzoekenden en die aanpak lijkt te werken, want steeds meer bedrijven doen een beroep op de diensten van VIO.

Potentieel

Het nieuwe Mechelse kantoor wil de waarden van VIO Interim verder verspreiden. De deur staat er open voor arbeiders, bedienden en jobstudenten. “Vanuit onze kantoren in Boom, Lier, Sint-Katelijne-Waver en zelfs Aarschot was er vraag naar ondersteuning voor meerdere logistieke en productieklanten van VIO uit de regio Mechelen. Vandaar de keuze voor een kantoor in Mechelen”, aldus VIO Interim. “Verder zien we een groot potentieel in de regio Mechelen, zowel voor ons Interim- als voor ons HR-kantoor.”

VIO Interim werd in 2009 opgericht door Marianne Kindt en Steven Holvoet. Het bedrijf is intussen uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 140 werknemers. VIO Interim heeft reeds 36 kantoren verspreid over Vlaanderen. In onze regio heeft VIO Interim kantoren in Boom en Lier, en weldra dus ook in Mechelen, en een inhouse kantoor bij Greenyard in Sint-Katelijne-Waver.