changeVierkant, Lemonaid en Pyotr komen voortaan naar buiten onder de gezamenlijke koepel The House of Change, gevestigd in Duffel.

“Vanuit dezelfde waarden en visie, maar met een eigen expertise, geeft The House of Change ruimte aan de drie invalshoeken van Vierkant, Lemonaid en Pyotr”, aldus Johan Cusseneers en Erika Wyckmans. “Zo kunnen we organisaties en hun (toekomstige) medewerkers alle diensten aanbieden die nodig zijn voor groei en het behalen van doelen.”

Groei van mens, organisatie en maatschappij is het motto van The House of Change. Vierkant geeft opleidingen en trainingen, individueel of aan teams, om organisaties te laten groeien en mensen beter te laten renderen. Lemonaid houdt zich bezig met leertrajecten voor werkzoekenden en geeft beroepsgerichte opleidingen die er toe leiden dat de deelnemers een job vinden. Pyotr is sterk in leer- en verandertrajecten voor organisaties, bedrijven en hun werknemers.

“Door deze drie bedrijven onder één dak samen te brengen, krijgen we een kruisbestuiving met een veel rijker resultaat”, aldus de initiatiefnemers. “Het wordt een slimme mix van de drie, met onze 32 mensen en onzelf die steengoede leertrajecten willen bouwen.”