Vierde Cook & Serve in Mechelen

PascaleNaessensDe culinaire beleveniswinkel Cook & Serve heeft er een vierde winkel bij. Die is gevestigd op de IJzerenleen in Mechelen. Een drie uur durend bezoek van Pascale Naessens, momenteel de best verkopende culinaire auteur in België, was de start van een heus openingsweekend. Ook in de andere drie filialen in Brugge, Hasselt en Oostende was er gelijktijdig het jaarlijkse klantenweekend.

“We zijn uitzonderlijk blij met een geslaagd weekend in al onze filialen ondanks moeilijke marktomstandigheden”, vertellen Lode Verschuere en Tom Van Moer, oprichters van Cook & Serve. “De klant vindt de weg naar al onze winkels in een pré-kerstsfeer en we kijken dan ook met vertrouwen uit naar de komende, uiterst belangrijke, zes weken.”

Intussen werkt Cook & Serve volop aan zijn expansieplannen. Zowel in het voorjaar als het najaar van 2016 worden nog nieuwe openingen voorzien. Daarbij worden verschillende steden en mogelijkheden onderzocht, waarbij ook Wallonië in het vizier komt. Cook & Serve bevestigt zijn doelstelling om op termijn de marktleider te worden in België op het vlak van koken en decoratie. Hiervoor worden expansieplannen gemaakt voor een tiental bijkomende vestigingen.